Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Fanúšikovia anglického klubu sú zo Škriniara na prášky. Prečo ho nemáme?

Výkony Milana Škriniara na majstrovstvách Európy vo futbale pútajú agentov, ale aj fanúšikov. Obzvlášť tých, o ktorých sa špekulovalo, že mu budú čoskoro fandiť.

22.06.2021 11:06
Russia Poland Slovakia Euro 2020 Soccer škriniar Foto: ,
Milan Škriniar pred zápasom s Poľskom.
debata (5)

Rodáka zo Žiaru nad Hronom spájali počas uplynulej sezóny s Tottenhamom. Na fakt, že Slovák si raz bude obliekať dres „kohútov“, si už zvykli aj jeho fanúšikovia.

Stredný obranca sa im v dvoch zápasoch v Petrohrade mimoriadne pripomenul. Nielen gólom proti Poliakom, ale aj spoľahlivým výkonom so Švédmi.

Čo teda hovoria fanúšikovia Tottenhamu na Škriniara?

Predovšetkým na sociálnych sieťach ho neprestávajú chváliť. Píšu, že obzvlášť proti Švédsku bol ako skala a zastavil niekoľko veľmi zle vyzerajúcich akcií proti Slovensku.

„V súbojoch jedného proti jednému je neuveriteľný. Blokoval nebezpečné strely, zastavoval finálne prihrávky. Fantázia,“ napísal Chris na twitterovom účte Tottenhamu. „Páni, ten je ale dobrý. Všetkých tam zhltol,“ pridal sa užívateľ s nickom Senior Man.

Veľa pozitívnych ohlasov z prostredia fanúšikov Tottenhamu si všimol portál tbrfootball.com.

Za elitného stredného obrancu Škriniara vo vysielaní BBC Sport označil aj športový komentátor Conor McNamara.

Portál footballfancast zasa priniesol vyjadrenie klubovej legendy Spurs Grahama Robertsa. Toho nadchol 26-ročný Slovák už v zápase proti Poľsku.

„Sledoval som ho v televízii. Bol brilantný. A my ho ešte stále nemáme. Teraz bude stáť oveľa viac. Lewandowski si proti nemu ani neťukol. To je moja odpoveď,“ vyhlásil Roberts.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Podľa rôznych špekulácií bol Škriniar v minulosti veľmi blízko k prestupu do Tottenhamu. Talianske médiá dokonca pristihli Steva Hitchena, technického riaditeľa anglického tímu, ako v Miláne jedná o prestupe. Londýnska ponuka však bola vraj prinízka.

Podľa portálu Transfermarkt je dnes hodnota slovenskej hviezdy niekde na úrovni 54 miliónov britských libier.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Milan Škriniar