Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žilinský kapitán plakal pred kamerami. Weiss hovoril ako futbalový džentlmen

Finále Slovenského pohára vo futbale malo zaujímavú dohru.

19.05.2021 21:40
SR Bratislava šport futbal SP finále Slovan... Foto: ,
Vladimír Weiss st. posiela v 2. polčase pohárového finále na ihrisko svojho syna Vladimíra Weiss ml.
debata (29)

Slovan zdolal Žilinu 2:1 po predĺžení. Hlavný rozhodca vylúčil mladým Žilinčanom stopéra Minárika už v polovici 1. polčasu. V nadstavenom čase po milimetrovej ruke Kiwiora odpískal pokutový kop.

Po zápase bolo na trávniku veľa emócií. Avšak skôr tých pozitívnych. Najprv sa pred kamery RTVS postavil kapitán Žiliny Jakub Paur a ten bol mimoriadne dojatý. Po tesnej prehre neudržal emócie na uzde a plakal.

„Som veľmi hrdý na týchto chalanov, pretože odohrať v desiatich takýto zápas proti Slovanu je niečo neskutočné. Mrzí ma, že to nevyšlo. Želal som si, aby to dobre dopadlo, ale bohužiaľ. Červená karta rozhodla celý zápas,“ vravel.

Potom sa pred kamery postavil Vladimír Weiss ml., autor víťazného gólu z pokutového kopu, ktorý si hlavný rozhodca Kráľovič dlhé minúty overil pri systéme VAR.

Syn trénera Slovana najprv vyzdvihol hru Žiliny, ak by vraj mohol dať časť trofeje súperovi, urobil by tak. „V prvom rade sme veľmi šťastní, že sa nám podarilo zvíťaziť, no musím veľmi pochváliť chlapcov zo Žiliny, pretože dnes si po tomto výkone naozaj nezaslúžili prehrať,“ vravel.

Potom sa pristavil aj pri pokutovom kope.

Slovan, pohár Čítajte viac Slovan vyhral pohár. Z pokutového kopu rozhodol Weiss

„Včera som na tréningu nepremenil tri zo štyroch penált, no dnes som cítil, že mám zobrať tú zodpovednosť na seba a som rád, že som rozhodol,“ poznamenal.

Weiss ml. stretnutie nedohral, najprv dostal prvú žltú kartu za kritiku hlavného rozhodcu, druhú za faul. Uznal, že jeho vylúčenie bolo správne. „Ospravedlňujem sa rozhodcom za tie výkriky pri prvej žltej karte,“ ľutoval. K druhej dodal, že bola správna.

29 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Jakub Paur