Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dosť bolo špekulácií. Škriniar sa už rozhodol, kde bude hrať v ďalšej sezóne

Aj keď sa očakáva, že z Interu Miláno odíde niektorá z hviezd, Milan Škriniar to zrejme nebude.

13.05.2021 09:00
Milan Škriniar, Inter Miláno, Romelu Lukaku Foto: ,
Dve opory Interu. Milan Škriniar a Romelu Lukaku.
debata (2)

O slovenského futbalistu je enormný záujem. Celú sezónu sa hovorilo o prestupe do Tottenhamu, s blížiacim sa koncom sa čoraz viac spomínal Manchester United. A dokonca aj Real Madrid.

Podľa všetkého však z veľkého letného prestupu nič nebude. Škriniar, ktorý s Interom Milánom oslavuje vytúžený titul, chce zostať. Na otázku denníka Šport, či bude v nasledujúcej sezóne obhajovať titul s Interom Miláno, odpovedal jednoznačne: „určite áno!“

Rodák zo Žiaru nad Hronom chápe, že je predmetom častých prestupových špekulácií, no ťažkú hlavu si z toho nerobí. „Šumy boli, sú a budú. Ja som ich však nikdy neriešil a ani zvlášť nekomentoval. Samozrejme, po majstrovskej sezóne to nebude inak. Ja si chcem teraz užiť majstrovský pocit, potom chcem dokončiť sezónu a pripraviť sa na Euro,“ prízvukoval.

Slovenský obranca to nemal v Interi vždy jednoduché. Najprv si musel nájsť cestu k trénerovi Antoniovi Contemu. Dovtedy mu slávny taliansky kouč nedával veľa príležitostí. Napríklad aj lanské finále Európskej ligy presedel na lavičke.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Conte má podľa neho obrovskú zásluhu na titule.

„Vie dať mužstvo dokopy. Má víziu, čoho sa chce držať a naozaj to funguje. Aj v predchádzajúcich kluboch veľa povyhrával, teraz získal s Interom titul. Pod jeho vedením to v mužstve do seba všetko zapadlo,“ chválil svojho kouča.

Vzťah Conte – Škriniar už teraz funguje. Talian sa na Slováka absolútne spolieha. Ešte do minulého víkendu to bol hráč, ktorý nastúpil na najviac zápasov v základnej zostave v rade v rámci celej Serie A.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar