Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šesťdesiat mil. za Škriniara je fáma. Inter vraj počúva aj na oveľa nižšie cifry

Okolo prestupu Milana Škriniara sa už popísalo kadečo. O zaručené informácie, že v zime určite prestúpi, nebola núdza. Lietali sumy, ktoré vyrážali dych. A možno to ani nebola pravda.

04.04.2021 23:50
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (3)

A možno ani na tejto nie je za mak pravdy, ale podľa portálu Football Insider sa Tottenham v lete opäť pokúsi získať slovenského obrancu. O tomto transfere sa hovorilo už vlani, lenže severolondýnsky klub sa rozhodol vtedy priviesť Joea Rodona zo Swansea.

Novinár Gianluca Di Marzo zo Sky Italy dokonca na sociálnej sieti uverejnil fotografie, na ktorých sa Steve Hitchen, majiteľ Tottenhamu, chystá v Miláne na rozhovory o Škriniarovom prestupe.

Podľa Football Insider to však nebude ponuka za 60 miliónov eur. Ani zďaleka! Podľa tohto zdroja anglický klub prišiel aj v januári s ponukou 25 miliónov libier. A – údajne – nebol ďaleko od toho, aby Inter prikývol.

Pravdou však zostáva, že cena rodáka zo Žiaru nad Hronom mohla odvtedy stúpnuť, keďže si definitívne vybojoval miesto v základnej zostave Antonia Conteho a podáva stabilné výkony. Napriek tomu je vraj Inter ochotný ho predať.

Na druhej strane – Škriniara viaže s Interom Miláno ešte dvojročný kontrakt a ak nový čoskoro nepodpíše, leto bude poslednou šancou pre taliansky tím na speňaženie tohto skvelého obrancu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar