Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otvoria Maradonov hrob? Legende možno odoberú vzorky DNA

Päť priznaných detí, ďalšie sa k nemu hlásili, ale slávny Diego Maradona ich ustavične zapieral. Legendárny argentínsky futbalista nemá pokoj ani po smrti.

01.12.2020 10:36
Santiago Lara Foto:
Santiago Lara.
debata

Argentínska spoločnosť s nevôľou sleduje udalosti okolo jedného z najlepších hráčov všetkých čias. Iba 19-ročný Santiago Lara chce dokázať, že aj on bol potomkom D10S. Súdnou cestou.

Čo to znamená?

Ak súd tejto žiadosti vyhovie, hrob najznámejšieho Argentínčana v histórii zrejme budú musieť otvoriť, odobrať mu vzorku DNA a porovnať.

„Keď to neurobím, ako inak by som vzorky získal?“ pýta sa tínedžer. Tvrdí, že jeho motiváciou nie sú peniaze, chce len vedieť, kto je. Kto je jeho otec.

Jeho matka, ktorá mala údajne s Maradonom pomer, zomrela pred šestnástimi rokmi, keď mal jej syn iba tri roky. Informáciu, kto je otcom jej syna, vraj ešte stihla zvestovať priateľovi, ktorý Santiaga vychoval. Ten sa síce domáhal uznania u Maradonu už dlhšie, no nikdy nepochodil.

Len včera obletela svet správa, že o život bojuje Diego Armando Maradona junior, Talian, ktorého minulú stredu zosnulý futbalista, uznal až v roku 2016. Tridsať­štyriročný muž bojuje o život v neapolskej nemocnici po tom, ako test odhalil prítomnosť koronavírusu. Mladého muža už previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Život Diega Maradonu Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Diego Maradona na tréningu SSC Neapol.
debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Maradona