Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ďalšie zlé správy. Aj Maradonov syn bojuje v nemocnici o život

V rodine Maradonovcov zažívajú ťažké chvíle. Po tom, čo na druhý svet odišiel minulú stredu jeden z najslávnejších futbalistov všetkých čias - Diego - o život bojuje aj jeho syn Diego Armando Maradona Sinagra.

30.11.2020 14:12
Diego Armando Maradona jr. Foto:
Diego Armando Maradona jr.
debata (2)

Tridsaťštyriročný Neapolčan bojuje v miestnej nemocnici s COVIDOM-19. Jeho stav sa vraj natoľko zhoršil, že ho presunuli na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Smutnú informáciu priniesol taliansky novinár Tancredi Palmer zo CNN. „Diego Maradona junior, neapolský syn Diega Maradonu, je momentálne na jednotke intenzívnej starostlivosti kvôli koronavírusu,“ napísal žurnalista na svojom twitterovom účte.

Zároveň doplnil, že junior sa dozvedel o otcovej smrti dosť krutým spôsobom. V záujme zdravia úspešného plážového futbalistu so slávnym menom mu personál nemocnice o skone otca nič nepovedal, napriek tomu ale utajená nezostala.

„Žiaľ, známy neapolský bulvárny novinár ho zháňal cez telefón, aby získal jeho reakciu, a tak sa Diego junior smutnú správu dozvedel,“ dodal Palmera.

Maradonov syn bojuje s vírusom od 5. novembra. „Po niekoľkých dňoch sa ale jeho stav natoľko zhoršil, že sa lekári rozhodli pre hospitalizáciu,“ informoval portál Itasportpress.it.

Šampión z roku 1986 dlho odmietal syna uznať za svojho. Dokonca ho vraj prehováral aj pápež František, ktorý pochádza tiež z Argentíny. Maradona juniora oficiálne uznal až v roku 2016. Stalo sa tak verejne pred médiami v Buenos Aires. „Veľmi ho ľúbim, navyše sa na mňa aj podobá,“ povedal vtedy.

Aj Diegov syn to skúšal s futbalom. Prvé kroky robil v juniorke Neapola, najvyššie to ditiahol do Serie D, štvrtej najvyššej súťaže. Jeho profesionálna kariéra sa však ani zďaleka nepodoba tej, ktorú absolvoval jej otec. Junior sa tak dal neskôr na plážový futbal, v ktorom reprezentoval Taliansko.

Život Diega Maradonu Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Diego Maradona na tréningu SSC Neapol.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Maradona