Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

ESPN hlási, že Liverpool v zime vysolí 60 miliónov za Slováka

Už nielen Tottenham, ďalším vážnym záujemcom o slovenského obrancu Milana Škriniara je aj anglický Liverool.

09.11.2020 07:52
debata (4)

Ak všetko pôjde hladko, rodák zo Žiaru nad Hronom by mal pristáť na Anfield Road už v najbližšom prestupovom období – v januári.

Situácia ohľadne hviezdneho Slováka je nasledovná.

Inter v lete požadoval 60 miliónov eur, avšak Daniel Levy, šéf londýnskeho klubu, bol ochotný zaplatiť maximálne polovicu. Pochopiteľne, že po takejto ponuke boli v Miláne viac urazení ako nadšení.

Tím Josého Mourinha sa medzitým rozhodol, že angažuje nádejného Joea Rodona a na Slováka sa zameria až neskôr. Avšak kto neskoro chodí, sám sebe škodí. Zdá sa, že v zime bude o elitného beka väčší záujem ako v lete.

Liverpool, víťaz Premier League, sa totiž snaží zaplátať diery v obrane. Prvú po Dejanovi Lovrenovi, ktorý už z klubu odišiel a druhú po Virgilovi van Dijkovi, ktorý sa zranil do konca sezóny.

Najdrahší európski obrancovia Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

A spoliehať sa na Nata Phillipsa a Rhysa Williamsa, to nie je to, po čom kouč Liverpoolu Jurgen Klopp túži. Obaja sú nádejní, nemecký tréner však hľadá niekoho skúsenejšieho.

Takým by podľa ESPN mohol byť práve Škriniar, ktorý odohral v Serii A už 150 zápasov a ďalších 30 za národný tím. Navyše, rád hrá v štvorčlennej obrane. V Interi sa tréner Antonio Conte snaží hrať na troch.

ESPN dodáva, že Škriniar síce nie je na úrovni Van Dijka, ale aj tak by bol skvelou posilou pre Liverpool. Šesťdesiat miliónov by pre tento veľkoklub nemal byť žiadny problém.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Inter Miláno #Milan Škriniar