Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S..rvysyn, kričal Messi na fyzioterapeuta. Tomu chodia vyhrážky aj z Európy

Argentínski futbalisti si v boji o MS poradili v stredu s Bolíviou na jej ihrisku v La Paz 2:1 a po dvoch kvalifikačných zápasoch majú stopercentnú bilanciu.

15.10.2020 21:47
debata
Lionel Messi medzi hráčmi Bolívie. Foto: SITA/AP, Juan Karita
Lionel Messi Lionel Messi medzi hráčmi Bolívie.

Aj keď najväčšia postava hostí Lionel Messi v nadmorskej výške 3600 m n. m. neskórovala, prispela k obom gólom. Mimochodom, Argentínčania uspeli na pôde súpera prvýkrát od roku 2005.

Asi aj to nevedel stráviť fyzioterapeut bolívijského tímu Lucas Nava, ktorý pochádza z Argentíny.

Aj keď Messi nepatrí medzi nervákov, dostal sa Navom do roztržky. Dôvodom bolo, že počas celého zápasu na superhviezdu Barcelony vykrikoval.

„Aký máš problém, plešatec?“ odštartovala spŕška urážok z úst superhviezdy Barcelony. Messi následne použil ďalšie vulgarizmy, napríklad s..rvysyn.

"Pravdepodobne prišli k nedorozumeniu, to sa stáva. Zbytočne sa to nafukuje. Existujú bežné urážky, ktoré používa ktorýkoľvek Argentínčan, neboli v tom žiadne zlé úmysly.

Po záverečnom hvizde som videl, že by mohlo prísť k hádke, tak som sa snažil oddeliť našich hráčov od súperových, aby neprišlo k vylúčeniu. Keď si súčasťou tímu, musíš ho brániť," povedal Nava pre ESPN.

Priznal, že mu nebolo príjemné, keď o ňom jeho syn počúval v televízii ako o tom „plešatom“. „Volali mi odvšadiaľ, aj zo Španielska. Dostal som urážky aj vyhrážky,“ uviedol člen bolívijského tímu.

Najbohatší futbalisti planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Paul Pogba - 85 miliónov dolárov.

Argentínsky útočník Sergio Agüero, ktorý do zápasu pre zranenie nezasiahol, na Instagrame napísal, že mu mal dať Messi „facku na plešinu“.

Navu to pobavilo, ako aj satirické obrázky na jeho adresu.

„Beriem to s humorom, pretože ide o súčasť futbalového folklóru. Som fanúšikom argentínskeho tímu, nik nie je lepší ako Messi. Je číslom jeden. Môjmu synovi som dal druhé meno po ňom,“ uzavrel fyzioterapeut.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínski futbalisti #bolívijskí futbalisti