Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Nakazený Ronaldo odletel do Turína. Korona je najväčší podvod, tvrdí jeho sestra

Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo sa vrátil do Turína, kde dokončí domácu karanténu.

15.10.2020 09:02
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
debata (3)

Útočník Juventusu mal pozitívny test na koronavírus a nemohol nastúpiť za národný tím v stredajšom dueli Ligy národov proti Švédsku (3:0).

Podľa portugalského športového denníka A Bola Ronaldo odletel z Lisabonu do Turína súkromným lietadlom v sprievode medicínskeho personálu a sanitka ho následne previezla do jeho rezidencie, kde bude pokračovať v izolácii.

S najväčšou pravdepodobnosťou vynechá sobotňajší zápas talianskej Serie A na pôde Crotone i budúcotýždňový úvodný duel skupinovej fázy Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev. Okrem Ronalda mal pozitívny test na koronavírus aj ďalší hráč Juventusu Weston McKennie.

Georgina Rodríguez a Cristiano Ronaldo Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodríguez.

Na Ronaldov pozitívny test svojsky reagovala jeho sestra Katia Aveirová. Do povedomia futbalovej verejnosti sa dostala napríklad v decembri 2018, keď vyjadrila nevôľu, že jej brat nevyhral Zlatú loptu a skritizovala triumf Luku Modriča.

Nádejná speváčka v stredu zverejnila na Instagrame aj video z diskusie v portugalskej televízii o Ronaldovom teste a napísala:

"Ak je Cristiano Ronaldo ten, kto musí prebudiť svet, musím povedať, že tento Portugalčan je skutočne Božím vyslancom. Ďakujem! Verím, že tisíce ľudí, ktorí tak veľmi uverili tejto pandémii, testom a prijatým opatreniam, rovnako ako ja uvidia, že je to najväčší podvod, aký som videla od svojho narodenia.

Fráza, ktorú som dnes čítala a tlieskam jej v stoji, je: ,Dosť klamania celého sveta.' Otvorte, prosím, niekto oči."

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #koronavírus