Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Škriniar ako kladivo na Britov? Inter sa skrze Slováka pomstil

(Ne)prestupová sága okolo slovenského obrancu Milana Škriniara toto leto akoby nemala konca.

14.10.2020 06:38
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata (7)

V jednej chvíli sa síce už zdalo, že rodák zo Žiaru nad Hronom je jednou nohou v Londýne, chvíľami aj obomi, ale z transferu, o ktorom si už mnohí mysleli, že je iba otázkou detailov, napokon zišlo.

Aj tréner Tottenhamu José Mourinho má dôvod, aby v ňom krv vrela. Napokon, Škriniar bol jeho prestupovým cieľom číslo jedna. Navyše, v minulosti doviedol Inter k titulom v Serii A a v Lige majstrov. Ani to mu však pri dohadovaní prestupu nestačilo.

Kde sa teda zasekol transfer so slovenským obrancom, ktorý na dlhé mesiace stratil miesto v základnej zostave nerazzurri?

Podľa portálu Calciomercato, ktorý sa okrem iného odvolával aj na britský Daily Express, mala táto sága korene v minulosti. Talianom sa totiž nepáčilo, ako sa Daniel Levy, biznismen a šéf Tottenhamu, zachoval k Interu, keď mali záujem o Švéda Christiana Eriksena.

Najdrahší európski obrancovia Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

Levy totiž odmietol čo i len jednať o požadovanej sume 17 miliónov libier a to aj napriek tomu, že Eriksen bol tesne pred vypršaním kontraktu.

Pred pár týždňami sa situácia zopakovala – Inter žiadal za Škriniara 55 miliónov a Tottenham prichádzal s rôznymi ponukami. Tá posledná vraj bola 45 miliónov plus bonusy.

„Zamieta sa!“ zaznelo z Interu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar