Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar ako kladivo na Britov? Inter sa skrze Slováka pomstil

(Ne)prestupová sága okolo slovenského obrancu Milana Škriniara toto leto akoby nemala konca.

14.10.2020 06:38
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata (7)

V jednej chvíli sa síce už zdalo, že rodák zo Žiaru nad Hronom je jednou nohou v Londýne, chvíľami aj obomi, ale z transferu, o ktorom si už mnohí mysleli, že je iba otázkou detailov, napokon zišlo.

Aj tréner Tottenhamu José Mourinho má dôvod, aby v ňom krv vrela. Napokon, Škriniar bol jeho prestupovým cieľom číslo jedna. Navyše, v minulosti doviedol Inter k titulom v Serii A a v Lige majstrov. Ani to mu však pri dohadovaní prestupu nestačilo.

Kde sa teda zasekol transfer so slovenským obrancom, ktorý na dlhé mesiace stratil miesto v základnej zostave nerazzurri?

Podľa portálu Calciomercato, ktorý sa okrem iného odvolával aj na britský Daily Express, mala táto sága korene v minulosti. Talianom sa totiž nepáčilo, ako sa Daniel Levy, biznismen a šéf Tottenhamu, zachoval k Interu, keď mali záujem o Švéda Christiana Eriksena.

Najdrahší európski obrancovia Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

Levy totiž odmietol čo i len jednať o požadovanej sume 17 miliónov libier a to aj napriek tomu, že Eriksen bol tesne pred vypršaním kontraktu.

Pred pár týždňami sa situácia zopakovala – Inter žiadal za Škriniara 55 miliónov a Tottenham prichádzal s rôznymi ponukami. Tá posledná vraj bola 45 miliónov plus bonusy.

„Zamieta sa!“ zaznelo z Interu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar