Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otázka neznie či, ale za koľko. Škriniar je jednou nohou v Londýne

Taliansky expert na futbalové prestupy Fabrizio Romano tvrdí, že Tottenham sa stále nevzdal nádeje na transfer Milana Škriniara a s Interom Miláno naďalej usilovne rokuje.

28.09.2020 18:46
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata

Zástupcovia Tottenhamu vraj minulý týždeň boli priamo v Miláne a dohadovali detaily prestupu. Podľa týchto správ, ktoré vyniesol denník Corriere Dello Sport, slovenský obranca už súhlasil s podmienkami Londýnčanov.

Podľa Gazzetty Dello Sport boli oba kluby ešte v piatok ďaleko od dohody. Romano však na sociálnej sieti napísal, že Škriniar je absolútnou prioritou trénera Josého Mourinha a urobí všetko preto, aby ho pred 5. októbrom, kedy sa končí prestupové obdobie, získal. Podľa Romana sa dohoda nebude rodiť jednoducho, ale nakoniec sa nejaká predsa len zrodí.

Na webe Tottenhamu sa objavil komentár v tomto znení: „Boli by sme veľmi prekvapený, predovšetkým po tom, koľko úsilia sme investovali do rozhovorov uplynulý týždeň, ak by z prestupu napokon zišlo. Zákulisné správy hovoria, že všetky tri zainteresované strany majú záujem na prestupe – Inter, Tottenham, aj samotný hráč. Otázka teda neznie či sa prestup uskutoční, ale koľko bude stáť.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar