Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvá ponuka za Škriniara je poriadny úlet. Čakajú nás rozhodujúce dni

O tom, ako to napokon dopadne s prestupom Milana Škriniara na Britské ostrovy, sa dozvieme už čoskoro. Talianske médiá píšu, že nás čaká rozhodujúci týždeň.

28.09.2020 09:46
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (6)

Situácia je nasledovná: slovenský obranca vysedáva na lavičke Interu Miláno a o jeho služby stojí anglický Tottenham. Do Taliansku už prišla aj ponuka – pohybuje sa v rozmedzí 30–35 miliónov eur.

Ale to je málo. Veľmi málo…

Tréner Milánčanov Antonio Conte s predajom súhlasí, ale suma musí vyzerať inak. Taliani požadujú 60 miliónov eur alebo 50 plus ďalšie bonusy. Portál Football insider však napísal, že Miláno v piatok naznačilo, že je ochotné uvažovať aj o výraznej zľave.

Predstavy oboch tímov sa aj tak náramne líšia, ak Tottenham vážne uvažuje o rodákovi zo Žiaru nad Hronom, musí poriadne pridať. Informácia zo zákulisia je taká, že ďalšia ponuka z Londýna príde už v najbližších dňoch.

Inter vraj požaduje za Škriniara peniaze a odmieta akékoľvek iné návrhy. Tottenham chcel pôvodne do Milána poslať niektorého zo svojich hráčov ako súčasť výmeny, prípadne navrhol hosťovanie s následnou opciou.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar