Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi si kúpil v Miláne luxusný dom. Čo to znamená?

Lionel Messi vážne zvažuje svoju budúcnosť v FC Barcelona. Potvrdil to aj taliansky denník Gazzetta dello Sport.

18.08.2020 15:34
Spain Soccer Champions League Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata (4)

Klubový prezident Josep Maria Bartomeu sa teraz údajne snaží splniť sľub, ktorý dal argentínskej hviezde – priviesť späť Brazílčana Neymara z PSG. Náročná úloha pre klub, ktorý sa okrem športových problémov borí aj s tými finančnými.

Tlač pripomína, že jednoduchšie by bolo pre Parížanov priviesť Messiho ako pre Barcelonu Neymara. Pravda, PSG má neobmedzené finančné možnosti, rovnako ako Manchester City, ktorý sa spomína v súvislosti s prestupom Messiho tiež. Aj preto, že ho trénuje Pep Guardiola, tréner, ktorý s Argentínčanom nadštandardne vychádza.

Messiho viaže kontrakt s Barcelonou do budúceho leta, každý klub, ktorý by ho chcel získať skôr, by musel aktivovať výstupnú klauzulu v jeho kontrakte. Cena? 700 miliónov eur. Suma, ktorú by za 33-ročného hráča dnes nedal žiadny z klubov.

Najlepšie zarábajúci športovci podľa Forbesu Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
50. Paul Pogba (Fran./futbal/28,5 mil. USD).

Tretím a posledným vážnym záujemcom je vraj Inter Miláno. Talianske médiá pripomínajú, že aj keď čínska spoločnosť Suning group, ktorá ho vlastní, je v skvelej kondícii, musela by sa poriadne buchnúť po vrecku, aby Messiho získala.

Avšak je tu predsa len jedna vec, ktorá nahráva myšlienke Messiho prestupu do Milána. Jeden z najlepších futbalistov na svete si v meste kúpil luxusnú nehnuteľnosť. V tejto chvíli s nefutbalovým cieľom – v meste módy chce rozbehnúť módny biznis.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Inter Miláno #Lionel Messi