Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Inter mení Škriniarov status: Hráč je na predaj za...

Predaj slovenského obrancu je už na spadnutie.

17.08.2020 07:44
debata (15)
Milan Škriniar. Foto: Intagram.com
Milan Škriniar Milan Škriniar.

Podľa talianskeho portálu Sempre Inter vyslal Inter Miláno záujemcom o Milana Škriniara jasný odkaz. Ten kto ho v letnom prestupovom období bude chcieť, bude musieť na sever Talianska poslať 50 miliónov eur.

Aj keď v predošlých dňoch mnohé futbalové médiá informovali o prakticky upečenej dohode s Tottenhamom – Škriniar mal putovať na sever Londýna za Tanguya Ndombeleho – zdá sa, že šancu stále majú aj iné kluby.

Jedno je však isté. Škriniar nezapadá do plánov trénera Antonia Conteho a skúsený tréner je pripravený vziať zaňho balík peňazí… Výmena za iného hráča je vraj tiež jednou z možností. Napr. za Chrisa Smallinga z United.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Tottenham, ktorý sa zdal byť vážnym kandidátom, má vraj stále silnú konkurenciu. Škriniara údajne chcú aj v Reale Madrid, Manchestri United i Manchestri City. Všetko kluby, ktoré v tejto sezóne zostali vo futbalovej Európe sklamané.

Škriniar je podľa zákulisných informácií nešťastný z toho, že Conte ho nepovažuje za dostatočne dobrého do systému s tromi obrancami. Web Tottenhamu o ňom napísal, že má všetky atribúty, aby zažiaril aj v Premierf League – to zn. dominantný a agresívny obranca, ktorých José Mourinho zvyčajne preferuje.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar