Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bale trestá Real. Do lopty kopnúť nemusím, ale vy budete platiť

Spory v jednom z najslávnejších futbalových klubov - v Reale Madrid - neustávajú.

10.08.2020 07:54
Gareth Bale Foto:
Takto Gareth Bale na tribúne imitoval spánok.
debata

Hviezda tímu síce tuší, že v tíme s ňou už nikto nepočíta, ale z hlavného mesta Španielska odísť nechce. Gareth Bale je totiž pripravený odsedieť si zvyšok zmluvy na tribúne. Podmienka? Real ho bude platiť. A to priam kráľovsky.

Walesan má s desaťnásobným víťazom Ligy majstrov zmluvu do leta 2022. Zarába údajne až 30 miliónov libier ročne. Kde je ten problém? Vedenie klubu mu vlani neumožnilo odísť do Číny. Tamojší klub mu vraj ponúkal rozprávkovú zmluvu a všetko vyzeralo tak, že sa Real hráča rád zbaví. Lenže na poslednú chvíľu začal španielsky gigant požadovať odstupné a bolo po všetkom.

V závere uplynulej sezóny si médiá niekoľkokrát všimli, ako si Bale robí na lavičke žarty z toho, že nehrá. Napríklad predstieral, že spí.

Teraz to však vyzerá tak, že Bale má v úmysle nechať sa kráľovsky platiť a pokojne sedieť na lavičke náhradníkov. Prekážať mu nebude ani miesto na tribúne. Chce svojho zamestnávateľa potrestať za to, že ho nepustil do Číny. Pre denníka The Sun to prezradil jeden z Baleových známych.

Najlepšie zarábajúci športovci podľa Forbesu Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
50. Paul Pogba (Fran./futbal/28,5 mil. USD).
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale