Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ani PSG, ani slávny United. Škriniara spájajú s úplne novým klubom

Milan Škriniar by mal toto leto zmeniť klub.

10.08.2020 06:30
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata (7)

Po tom, ako sa ukázalo, že sa nehodí do trojčlennej obrannej rady, ktorú v Interi Miláno preferuje tréner Antonio Conte, by mohol zamieriť do Tottenhamu. Výmenou za Tanguya Ndombeleho, píše populárny taliansky denník Tuttosport.

Podľa talianskej tlače tak ako Škriniar, ani francúzsky obranca, nenaplnili v tejto sezóne vysoké očakávania. Ndombele údajne mal problémy s konzistentnosťou, fyzickou kondíciou, ale aj s trénerom Josém Mourinhom. Tie vypukli predovšetkým po nešťastnej remíze kohútov s Burnley 1:1.

Po zápase portugalský kouč údajne vyhlásil, že Ndombelemu dal dostatok príležitostí, aby dokázal, že si svoje miesto v Tottenhame zastane. Na druhej strane podľa Tuttosport z hviezdneho rytmu vyšiel aj slovenský obranca v Interi Miláno a tak výmena týchto dvoch bekov by mohla byť riešením situácie.

Tuttosport však ponúkol aj inú možnosť. A to, že z Interu Miláno by odišiel tréner Antonio Conte. V takomto prípade by vraj Škriniar, ktorého odborníci radia medzi najlepších stopérov na svete, na San Sire zostal.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar