Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Škriniarovu hlavu sa sype kritika. Zastáva sa ho mecenáš z Janova

Neprejde deň, aby sa v talianskej tlači neobjavil článok o Milanovi Škriniarovi.

30.07.2020 17:56
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata (4)

Informujú zväčša o prestupových špekuláciách, ktoré deň čo deň naberájú na väčšej vážnosti. Začínajú sa však aj venovať výkonom slovenského reprezentanta. Niektorí ich hodnotia ako kolísavé, iný zasa spochybňujú, že defenzívny pilier Interu Miláno sa hodí do koncepcie trénera Antonia Conteho, ktorý preferuje hru na troch stredových obrancov.

Denník Libero však zverejnil rozhovor, v ktorom sa majiteľ Sampdorie Janov Massimo Ferrero – teda tímu, za ktorý Škriniar predtým hrával – rodáka zo Žiaru nad Hronom výrazne zastal.

„Pre mňa Škriniar nie je žiadna téma! Hovoríme o naturálnom talente. V obrane môže hrať kdekoľvek, v trojici, aj vo štvorici. Dokonca aj pri bránení s dvomi hráčmi by bol skvelý,“ naznačil mecenáš janovského klubu.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Keď prišla otázka na jeho prípadný predaj do niektorého z európskych veľkoklubov, Ferrero zostal neutrálny. Podľa neho budú vedieť, či to bol dobrý krok alebo nie, iba ľudia z prostredia milánskeho veľkoklubu. "Chyba predať ho? Musíte sa opýtať Beppe Marottu a Piera Ausilia,” poznamenal.

Dvadsaťpäťročný Škriniar, ktorého viaže s Interom zmluva do roku 2023, zasiahol v tejto sezóne do 40 zápasov. Odohral 3380 minút. Okrem dvoch asistencií prispel k jedenástim čistým kontám.

Napriek jeho výborným výkonom v úvodných dvoch sezónach za Inter sa začala na jeho adresu objavovať aj kritika.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar