Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hviezda Tottenhamu na dne. Ráno jej vo Francúzsku zastrelili brata

Futbalový reprezentant Pobrežia Slonoviny Serge Aurier sa v nedeľu večer ako hráč Tottenhamu tešil z víťazstva nad Arsenalom (2:1) v súboji 35. kola Premie League, ale na druhý deň ráno ho zastihla smutná správa. Jeho 26-ročného brata Christofera zastrelili v pondelok na ulici vo francúzskom meste Toulouse.

13.07.2020 15:06
Serge Aurier Foto: ,
Serge Aurier.
debata

Útočník vystrelil niekoľkokrát a utiekol neznámym smerom. Stalo sa to pred nočným klubom neďaleko Boulevard de Thibaud a Auriera mali zasiahnuť dve guľky. Obeť neskôr podľahla zraneniam po prevoze do nemocnice. Policajti po útočníkovi pátrajú.

Christopher Aurier bol tiež futbalista, ale na nižšej úrovni. V uplynulej sezóne hrával za lokálny tím Rodéo Toulouse v piatej najvyššej francúzskej súťaži. Podľa denníka Le Figaro v minulosti to skúšal aj v lepších francúzskych tímoch Racing Club de Lens, Gueugnon, Chantilly a tiež belgickom klube Rebecq.

„Ná klub je hlboko zarmútený správou z médií, že brat Sergea Auriera zomrel dnes ráno v skorých ranných hodinách. Podporujeme nášho hráča v týchto náročných momentoch a žiadame, aby sa rešpektovalo súkromie futbalistu aj jeho rodiny. Každý v našom klube posiela úprimnú sústrasť Sergeovi a jeho rodine. Naše myšlienky sú s nimi všetkými,“ uvádza sa vo vyhlásení Tottenhamu Hotspur v správe portálu BBC Sports.

Serge Aurier odohral na pravej strane obrany Tottenhamu celý zápas proti Arsenalu. Zverenci portugalského trénera Joseho Mourinha vyhrali tretíkrát zo šiestich zápasov po júnovom reštarte sezóny po pauze spôsobenej koronavírusom. V tabuľke Premier League im patrí ôsma priečka s mankom troch bodov na šiestu priečku znamenajúcu účasť v hlavnej fáze Európskej ligy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Serge Aurier