Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarná nehoda. Futbalistka po náraze do dverí prišla o nohu

Kolumbijskej futbalovej brankárke Johanis Mencovej museli amputovať nohu po tom, ako prednedávnom utrpela vo svojom dome bizarnú nehodu.

10.07.2020 09:32
debata

Dvadsaťpäťročná hráčka Realu Santander San Andres z tamojšej najvyššej súťaže narazila do presklených dverí tak nešťastne, že jej úlomky prerezali stehnovú tepnu.

V nemocnici v Bucaramange absolvovala dve operácie. Jej klub i liga vyzvali priaznivcov, aby darovali krv a pomohli tak Mencovej, no napriek úsiliu sa jej nohu nepodarilo zachrániť. Amputovali jej ju štyri dni po náraze.

Najbohatší futbalisti planéty Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Paul Pogba - 85 miliónov dolárov.

Klub San Andres informoval, že gólmanke, ktorá popri futbale študuje topografiu, bude poskytnutá maximálna pomoc a po prepustení z nemocnice má pripravené miesto v jeho štruktúrach.

„Zabezpečíme jej všetko, čo potrebuje. Je a stále bude súčasťou rodiny Realu. Zanechala u nás výraznú stopu svojou charizmou a charakterom. Sme si istí, že so situáciou sa popasuje. Je to bojovníčka,“ uviedol šéf klubu Gustavo Núñez pre La Vanguardiu, jeho slová citoval aj portál ESPN.

Nehoda vyvolala vlnu solidarity. Kolumbijské hviezdy Juan Cuadrado či David Ospina poslali Mencovej do nemocnice videopozdravy s prianím rýchleho zotavenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #amputácia #Johanis Mencová