Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obnovili predaj vstupeniek na finále pohára. SFZ zareagoval na kritiku Matoviča

Slovenský futbalový zväz obnovuje predaj vstupeniek na finále Slovnaft Cupu ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok, ktoré odohrajú v stredu 8. júla 2020 od 18.00 h na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

06.07.2020 11:23
Slovan, Michalovce Foto: ,
Diváci na tribúnach Tehelného poľa počas zápasu Slovan - Michalovce.
debata (2)

Vstupenky sa začali predávať v pondelok o 11.00 h „online“ prostredníctvom portálu ticketmedia.sk bez možnosti rezervácie, čiže len s priamym nákupom.

„Vstupenky budú na meno a priezvisko, na jeden nákup bude možné zakúpiť štyri kusy. Pred vstupom na štadión budú prebiehať kontroly, keďže zápas je označený za rizikový. Cena vstupeniek I. kategórie je 20 eur, druhej kategórie 12 eur,“ informoval SFZ na svojom oficiálnom portáli.

Nemenej dôležitá je informácia o zmene systému sedenia, keďže SFZ zareagoval na kritiku premiéra Igora Matoviča na nerešpektovanie sociálnych rozostupov medzi fanúšikmi na nedávnom fortunaligovom zápase medzi Dunajskou Stredou a Slovanom Bratislava (1:3).

Slovan si poradil s Dunajskou Stredou Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia DAC Dunajská Streda v zápase proti...

Na základe odporúčania Úradu verejného zdravia vo finále Slovnaft Cupu nepárne rady sedadiel budú naplnené fanúšikmi a párne rady zostanú úplne prázdne.

"Fanúšikovia, ktorí majú zakúpené vstupenky do nepárnych radov, si sadnú do svojho sektoru/radu a na svoje miesto. Fanúšikovia, ktorí majú zakúpené vstupenky do párnych radov, si sadnú do svojho sektoru, avšak o rad nižšie a na miesto, ktoré majú vyznačené na vstupenke.

Príklad: fanúšik so vstupenkou do sektor A103, rad 6, miesto 2, si sadne do sektoru A103, rad 5, miesto 2. Podľa nariadenia ÚVZ je vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia možný len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka)," vysvetlil futbalsfz.sk.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #MFK Ružomberok #Slovnaft Cup 2019/2020