Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Väzni sa o neho trhajú. Ronaldinha čaká za mrežami turnaj o pečené prasa

Bývalý brazílsky futbalista Ronaldinho naďalej zostáva vo väzbe v paraguajskom hlavnom meste Asuncióne. Odvolací súd v piatok zamietol ďalšiu žiadosť jeho právnikov o prepustenie v kauze falošných dokladov. Už dva dni predtým odmietol súd aj možnosť kaucie či domáceho väzenia.

13.03.2020 23:05
Ronaldinho Foto:
Pád Ronaldinha z pozície najlepšieho futbalistu planéty až do paraguajského väzenia.
debata (1)

„Riziko úteku i riziko marenia vyšetrovania naďalej trvajú,“ rozhodol odvolací súd. Ronaldinha a jeho brata Roberta Assisa zadržali minulý týždeň, pretože do krajiny vstúpili s falošnými osobnými dokladmi. V nich mali uvedené paraguajské štátne občianstvo. Podľa prokurátora Federica Delfina je do prípadu zapojených až 16 ľudí.

Tridsaťdeväťročný Ronaldinho mal zákaz opustiť Brazíliu a do Paraguaja prišiel aj s bratom na pozvanie majiteľa jedného z miestnych kasín. Podľa juhoamerických médií sa vo väzení netrápi. Rozdáva autogramy, dopraje si aj alkohol.

Ronaldinho sa za mrežami teší veľkej popularite u spoluväzňov. V zariadení chystajú interný futbalový turnaj a kapitáni až pätnástich mužstiev ho chcú do tímu. Ako uvádza paraguajský denník Hoy, Ronaldinho sa môže zúčastniť pod podmienkou, že nebude dávať góly, môže ich len pripravovať. Víťazný tím má dostať 16-kilové pečené prasiatko.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #ronaldinho