Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problémy v Reale Madrid. Zidane reagoval na drzé gesto Bala

Gareth Bale to od začiatku svojho pôsobenia v Reale Madrid nemá jednoduché. Vinou viacerých zranení i konfliktov s trénerom Zinedinom Zidanom nemá isté miesto v zostave a niekedy ani na súpiske.

20.11.2019 15:43 , aktualizované: 21.11.2019 10:37
debata

V reprezentácií je to však starý dobrý Gareth. Rýchly, šikovný, produktívny v strieľaní i tvorbe gólov. A pre ostrovnú krajinu kľúčový.

Gareth Bale (vpravo) viedol waleskú... Foto: Reuters, ANDREW COULDRIDGE
Gareth Bale Gareth Bale (vpravo) viedol waleskú reprezentáciu ako kapitán aj v Trnave.

V boji o budúcoročné majstrovstvá Európy sa na neho Wales mohol spoľahnúť. V utorňajšom rozhodujúcom zápase proti Maďarsku (2:0) si pripísal asistenciu na víťazný gól Aaron Ramseyho.

„Máme z postupu obrovskú radosť,“ neskrývala radosť najväčšia hviezda Walesu.

Po záverečnom hvizde oslávil splnený cieľ tradičným spôsobom. Tancoval s vlajkou, ktorú však zdobil netradičný nápis: „Wales. Golf. Madrid. V tomto poradí.“

Bale má podľa španielskej Marcy po reprezentačnej prestávke normálne trénovať s klubom. Zidane nechce, aby interné konflikty bránili jeho tímu uspieť v tejto sezóne. „Bale je náš najlepší hráč. Klubu dáva veľa. Nebudeme to riešiť,“ citovala Marca.

Walesan je v Madride od roku 2013. Zmluva 30-ročného krídelníka s Realom platí do 30. júna 2022. Pred touto sezónou sa však hovorilo o jeho odchode do Číny. Francúzsky kouč dokonca začiatkom júla vyhlásil, že blížiaci sa Balov odchod z klubu bude najlepším riešením pre všetky strany.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale #wales #Zinedine Zidane