Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pogba vynechal turné, chce odísť do Realu. Solskjaer: Zostane

Najväčšia hviezda Manchestru United Paul Pogba vraj už viac nechce obliekať červeno-čierny dres.

04.08.2019 10:30
Paul Pogba Foto: ,
Paul Pogba v drese Manchestru United (v strede) v súboji o loptu v prípravnom zápase pred novou sezónou.
debata

Trénerovi Olemu Gunnarovi Solskjaerovi oznámil, že chce hrať za madridský Real, píše Sportsoclock. V rámci predsezónnej prípravy odohrali zverenci nórskeho kormidelníka posledný priateľský zápas s AC Miláno, v ktorom zvíťazili 5:4 v jedenástkovom rozstrele. Duel sa skončil v riadnom hracom čase 2:2. Francúz však odmietol cestovať s tímom do Talianska.

Medzinárodný pohár majstrov:

Manchester United – AC Miláno 2:2 (1:1), 5:4 v jedenástkovom rozstrele
Góly: 14. Rashford, 72. Lingard – 26. Suso, 60. Lindelöf (vlastný)

Ako dôvod sa uvádzajú problémy s chrbtom, avšak podľa novinára Josého Alvaraza Haya, ktorý pracuje pre televíziu El Chiringuito nemá Francúz žiadne zdravotné ťažkosti. Nepokračovať s mužstvom sa rozhodol na vlastnú žiadosť, pretože je nespokojný so súčasnou situáciou v klube.

Prestupová čiastka sa podľa denníka Mirror pohybuje na úrovni 180 miliónov libier. Anglická Premier League sa začína na budúci týždeň a Manchester United privíta hneď v prvom kole na domácom ihrisku Chelsea Londýn.

Špekulácie okolo prestupu hviezdneho stredopoliara Manchestru United do metropoly Španielska rázne popiera tréner anglického klubu. Solskjaer potvrdil, že sa zhovárali spolu po jednom z tréningov, kde sa Pogba sťažoval na bolesť chrbta. Preto mu radšej doprial odpočinok. O tom, že by mal niekam odchádzať nepadlo ani slovo.

„Nečakal som, že s nami pocestuje na turné. Nechceli sme nič riskovať. Nejde o žiadne zranenie, do zápasu s Chelsea bude v poriadku. Nepochybujem, že zostane v Manchestri,“ uvádza nórsky tréner pre BBC.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Manchester United #Paul Pogba