Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadne výhry, slabučký Real. Zidana nechcú ako trénera

V semifinále futbalového turnaja Audi Cup zvíťazil v mníchovskej Allianz Arene Tottenham Hotspur nad Realom Madrid 1:0.

30.07.2019 21:08
Zinedine Zidane Foto: ,
Kouč Realu Madrid Zinedine Zidane.
debata

O jediný gól stretnutia sa postaral už v 22. minúte Harry Kane, ktorý chladnokrvne zakončil po prihrávke brazílskeho obrancu Realu Marcela. Tá namiesto u Sergia Ramosa skončila u anglického kanoniera.

Zidane v nemilosti fanúšikov

Vzťah fanúšikov Realu Madrid s legendou tohto tímu, a zároveň jeho trénerom Zinedinom Zidanom nie je podľa všetkého ideálny. Dokazuje to posledný prieskum. Zo stoosemdesiattisíc respondentov si až 64% myslí, že Zidane nie je vhodný kandidát na post trénera Realu Madrid.

A to ani napriek tomu, že v klube pôsobil päť rokov ako hráč a ako tréner dokázal s týmto tímom vyhrať trikrát za sebou Ligu majstrov.

Na otázku, kto môže sa súčasnú krízu Realu odpovedalo až 34% fanúšikov (najviac), že je to Zidane. Zvyšné percentá sa rozdelili medzi hráčov a zlé plánovanie klubu.

Bala nevzali na turnaj

Waleský futbalista Gareth Bale neodcestoval s Realom Madrid na prípravný turnaj do Mníchova, kde by sa stretol aj so svojím bývalým klubom Tottenhamom Hotspur. Podľa španielskych médií dostal úlohu pokračovať v hľadaní si nového pôsobiska.

Periodikum Marca v utorok dodalo, že „biely balet“ stále rokuje s čínskym Ťiang-su Su-ning. Real prestup Balea stopol cez víkend na poslednú chvíľu pre rozpory ohľadom odstupného. Ťiang-su medzičasom získal alternatívu v podobe Ivana Santiniho.

Tridsaťročný krídelník by rád zostal v Reale, táto možnosť nie je na stole, a tak údajne preferuje návrat do Premier League. Skloňuje sa Tottenham Hotspur, prípadný transfer však komplikujú vysoké mzdové náklady aj fakt, že anglické prestupové okno sa uzavrie už 8. augusta.

Baleov agent Jonathan Barnett už skôr vylúčil možnosť hosťovania. „Gareth je jeden z najlepších futbalistov planéty, garantujem vám, že jeho odchod z Realu bude definitívny,“ citovala Barnetta agentúra AFP.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale #Zinedine Zidane