Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Väčšia kríza ako pred Zidanom? Tréner sa vraj po debakli odmietol baviť s hráčmi

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane po hanebnej prehre s mestským rivalom Atléticom v príprave neskrýval hnev a sklamanie, napísal novinár zo španielskeho denníka AS Carlos Forjanes.

28.07.2019 09:23
Real, Atlético Foto: ,
Roztržka medzi hráčmi Realu a Atlética počas prípravného zápasu.
debata

Futbalisti Realu podľahli v predsezónnej príprave v New Jersey po slabom výkone 3:7.

Podľa redaktora sa rozladený Zidane po zápase nemienil rozprávať s hráčmi a nešiel ani do šatne. Namiesto toho zamieril priamo na tlačovú konferenciu a z nej do tímového autobusu.

Niektorí fanúšikovia sa pustili do tvrdej kritiky tímu, ktorý je vraj pod Zidanom v ešte väčšej kríze ako pred jeho príchodom. Za Real nastúpili v piatok aj nové hviezdy Eden Hazard a Luka Jovič, ktorý sa však po polhodine zranil.

„Stále je to len príprava a dôležité je, ako na tom budeme na začiatku ligy. Dovtedy sa musíme vo všetkom zlepšiť,“ povedal Zidane. Jeho tím dostal v uplynulých troch zápasoch v zámorí 12 gólov, pred Atléticom prehral aj s Bayernom, Arsenal zdolal po penaltách.

V utorok sa Real stretne s Tottenhamom, 7. augusta nastúpi proti Salzburgu. Prvým súperom v novej sezóne La Ligy bude 17. augusta Celta Vigo, v ktorej pôsobí aj Slovák Stanislav Lobotka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #atlético madrid #Zinedine Zidane