Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Slavie Praha: Ľutujem slovenských hráčov

Slovan Bratislava aj druhý raz získal Pohár Ferdinanda Daučíka. V súboji majstrov Slovenska a Česka zdolal Slaviu Praha 3:2.

01.07.2019 13:04
Čavrič, Král, Souček, Foto: ,
Krídelník Slovana Bratislava Aleksandar Čavrič sa snaží presadiť medzi brániacimi hráčmi Slavie Praha Alexom Králom (vľavo) a Tomášom Součkom (vpravo).
debata (2)

Trénerovi českého účastníka štvrťfinále ostatného ročníka Európskej ligy Jindřichovi Trpišovskému prehra v stále len prípravnom zápase príliš neprekážala. Nevyhováral sa ani na úmorné teplo na Tehelnom poli v Bratislave.

Zameral sa na hlavného rozhodcu Jozefa Pavlíka, ktorému venoval úvod zápasového hodnotenia.

„Bol to pre nás skvelý test. Všetko bolo dobré, až na rozhodcu. Ľutujem slovenských hráčov… Dúfam, že nepíska prvú ligu, to by bola hanba. Inak to bol skvelý zápas. Domáci hrali výborne, majú rýchlostné typy hráčov. Takéto zápasy nás budú čakať v lige aj v Európe,“ vravel Trpišovský.

Pavlík na Slovensku patrí k špičke. Vo Fortuna lige dostáva prestížne zápasy, pískal i tohtoročné finále Slovenského pohára.

Úradujúcemu víťazovi českej ligy i pohára v Bratislave už chýbal Miroslav Stoch. Slovenský reprezentačný krídelník v nedeľu dokončil svoj prestup do gréckeho PAOK.

„Miňa mám rád, počas obdobia spolupráce som si k nemu vytvoril silný vzťah. Je mi ľúto, že odišiel. Bude mi chýbať po ľudskej stránke i futbalovej. Budem na neho spomínať v dobrom, veľmi nám pomohol. Zmenil svoju mentalitu a môžem o ňom hovoriť len v superlatívoch,“ dodal Trpišovský.

Pozrite si slová trénera Slavie Praha Jindřicha Trpišovského po zápase:

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #SK Slavia Praha #Pohár Ferdinanda Daučíka #Jozef Pavlík #Jindrřich Trpišovský