Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar priznal, že prežíva najťažšie chvíle. Vypočúvali ho tri hodiny

Brazílsky futbalista Neymar pri ďalšom výsluchu, tentoraz na polícii v Sao Paule, opakovane poprel, že by sa dopustil znásilnenia, z ktorého ho obvinila modelka Najila Trindadeová.

14.06.2019 10:18
Neymar Foto: ,
Neymar odchádza v sprievode polície z vypočúvania v Sao Paule.
debata (2)

Dvadsaťsedemročný útočník vypovedal zhruba tri hodiny, štátna zástupkyňa konštatovala, že uspokojivo zodpovedal všetky otázky.

Médiám sa potom Neymar zveril, že jeho jedinou túžbou je, aby sa aféra čo najskôr skončila. Označil ju za najhorší zážitok v kariére. „Pravda skôr alebo neskôr vyjde najavo,“ povedal Neymar.

Modelka hráča Paríža St. Germain obvinila, že ju pozval 15. mája do hotela v Paríži a tam ju znásilnil. Neymar, ktorý kvôli zraneniu členka príde o juhoamerický šampionát, tvrdí, že sa stal obeťou vydierania.

Už minulý týždeň Neymar vypovedal na policajnom oddelení počítačovej kriminality v Riu de Janeiro kvôli informáciám a intímnym fotografiám modelky k prípadu, ktoré na svoju obranu zverejnil na sociálnych sieťach.

Trindadeová absolvovala šesťhodinový výsluch v piatok. Teraz je podľa médií na vyšetrovateľoch, aby posúdili, či vznesené obvinenia v prípadoch znásilnenia aj zverejnenie vzájomnej komunikácie na sociálnych sieťach stačí na obžalobu.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Najila Trindadeová