Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík spoznáva 6-miliónové mesto bez zápch. Vychutnáva si skvelé steaky

Podľa denníka China Daily sa spomedzi všetkých čínskych miest žije najlepšie v Ta-liene.

04.04.2019 12:16
SR Čína Futbal Hamšík Prestup TK BAX Foto: ,
Marek Hamšík počas piatkovej tlačovej konferencie pred odchodom do Číny.
debata

A práve v tomto 6-miliónovom meste, ktoré je ľudnatejšie ako celé Slovensko, už niekoľko týždňov pôsobí futbalista Marek Hamšík. A kapitán slovenskej reprezentácie si nesťažuje ani na život mimo futbalového trávnika.

"Mesto je veľmi veľké a krásne. Za skoro dva týždne som stihol toho pobehať dosť, celkom ho už poznám. Je naozaj pekné. A veľmi čisté,“ povedal Marek Hamšík na svojom portáli marek-hamsik.sk. "Na to, aké je to veľké mesto, je tu málo zápch,“ všimol si Hamšík.

Skúsený 31-ročný ofenzívny stredopoliar stále býva v hoteli, kde sa aj väčšinou stravuje, ale spoznal už aj skvelé reštaurácie. "V jednej sú skvelé steaky, v ďalšej parádne pripravia lososy a obľúbil som si aj jednu japonskú,“ prezradil 8-násobný najlepší slovenský futbalista.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Good first one never give up @dalianyifangfc

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Hamšík (@marek_hamsik_17_official),

Futbalisti tímu Ta-lien I-fang majú tréningový centrum v obrovskom športovom komplexe. "Nachádza sa tu aj náš krásny 60-tisícový štadión, ako aj tréningové ihriská. V komplexe nájdete napríklad olympijský plavecký bazén, ako aj tenisový štadión. Všetko je pekne zorganizované,“ dodal Hamšík k nefutbalovému životu v Číne.

Futbalisti tímu Ta-lien I-fang sa zatiaľ netešili z víťazstva v novom ročníku čínskej najvyššej súťaže. Mužstvu patrí po troch zápasoch s bilanciou 2 remízy – 1 prehra 12. priečka v tabuľke Superligy. Hamšík zatiaľ čaká na premiérový gólový zápis. Až tri z doterajších štyroch gólov tímu dosiahol Belgičan Yannick Ferreira Carrasco.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Che modello #marekhamsik #dalianyifang

Príspevok, ktorý zdieľa MarekHamsikKing (@_marekhamsik_fp),

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Ta-lien I-fang