Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Anglicko by bolo pre Hrošovského splneným snom. O prestupe nič nevie

Slovenský futbalový reprezentant Patrik Hrošovský bol začiatkom januára označený za najhodnotnejšieho hráča českej najvyššej súťaže Fortuna ligy.

28.01.2019 12:24
Patrik Hrošovský Foto: ,
Patrik Hrošovský na San Bernabeu.
debata

Dvadsaťšesťročný stredopoliar Viktorie Plzeň má podľa portálu transfermarkt.de hodnotu 5 miliónov eur a v uplynulých dňoch bolo jeho meno spájané s prestupom do elitných európskych súťaží. Španielsky denník AS minulý týždeň uviedol, že rodák z Bojníc by sa mohol sťahovať do anglického West Hamu United alebo nemeckého VfB Stuttgart.

"Keby som sa dostal do Premier League, bol by to splnený sen. Je to jedna z najlepších líg sveta a nikdy som si nemyslel, žeby som mohol rúbať až takto vysoko. Ak však chcete podrobnosti o West Hame, sklamem vás. Samozrejme, som v kontakte s manažérom, ale v podstate viem tiež iba to, čo sa píše v novinách,“ vyjadril sa Hrošovský v rozhovore pre pondelňajšie vydanie denníka Šport.

Zimné prestupové obdobie v Anglicku aj Nemecku sa skončí zhodne 31. januára. Reprezentačný záložník má teda posledné štyri dni na to, aby sa mohol zrealizovať jeho odchod do kvalitnejšej ligy. Ak to však nevyjde, rád by sa posunul vpred v lete.

„Rozhodne nebudem sklamaný, ak to teraz nebude zrealizované. Som spokojný s tým, akú pozíciu som si v mužstve vybudoval. Na jar to bude nepochybne veľmi zaujímavé. V apríli budem mať 27 rokov a dalo by sa povedať, že už bude najvyšší čas niekam sa posunúť. V posledných dvoch rokoch sa vždy o niečom špekuluje, zakaždým ma niekto sleduje, no ešte sa nič konkrétne neurodilo. Uvidíme,“ povedal líder Viktorie Plzeň, s ktorou chce na jar zaútočiť na český titul a zároveň dosiahnuť čo najlepší výsledok v Európskej lige.

debata chyba
Viac na túto tému: #West Ham United #Patrik Hrošovský