Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Slovan získal maďarského reprezentanta. Guzmics má posilniť obranu

Maďarský stopér Richárd Guzmics sa stal novou akvizíciou futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava. S aktuálnym lídrom najvyššej slovenskej súťaže podpísal kontrakt na jeden rok.

26.01.2019 22:46
Richárd Guzmics Foto: ,
Richárd Guzmics.
debata

Naposledy pôsobil v čínskom klube Jen-pien Čchang-paj-šan, ale na konte má aj 28 štartov v najcennejšom drese. Na ostatných majstrovstvách Európy vo Francúzsku 2016 dokonca odohral za Maďarsko v štyroch zápasoch kompletných 360 minút.

„Našou prioritou bolo posilniť stopérsky post, chceli sme priviesť kvalitného stredného obrancu, ktorý bude zdravou konkurenciou pre Vasila Božikova a Kenana Bajriča,“ povedal pre oficiálnu stránku klubu viceprezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík mladší.

Richárd Guzmics úspešne absolvoval lekársku prehliadku a v nedeľu sa pripojí k tímu, ktorý odcestuje na sústredenie do Turecka. Počas neho odohrá Slovan zápasy proti ruským klubom Rubin Kazaň a Spartak Moskva a tiež si zmeria sily s víťazom Japonského ligového pohára Šonan Bellmare a nórskym Tromsö.

„Som veľmi šťastný, že som sa stal súčasťou najúspešnejšieho slovenského klubu. Prichádzam s ambíciou prispieť k naplneniu klubových cieľov a získať titul pri príležitosti našej storočnice,“ povedal 31-ročný futbalista.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Richárd Guzmics