Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan získal maďarského reprezentanta. Guzmics má posilniť obranu

Maďarský stopér Richárd Guzmics sa stal novou akvizíciou futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava. S aktuálnym lídrom najvyššej slovenskej súťaže podpísal kontrakt na jeden rok.

26.01.2019 22:46
Richárd Guzmics Foto: ,
Richárd Guzmics.
debata

Naposledy pôsobil v čínskom klube Jen-pien Čchang-paj-šan, ale na konte má aj 28 štartov v najcennejšom drese. Na ostatných majstrovstvách Európy vo Francúzsku 2016 dokonca odohral za Maďarsko v štyroch zápasoch kompletných 360 minút.

„Našou prioritou bolo posilniť stopérsky post, chceli sme priviesť kvalitného stredného obrancu, ktorý bude zdravou konkurenciou pre Vasila Božikova a Kenana Bajriča,“ povedal pre oficiálnu stránku klubu viceprezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík mladší.

Richárd Guzmics úspešne absolvoval lekársku prehliadku a v nedeľu sa pripojí k tímu, ktorý odcestuje na sústredenie do Turecka. Počas neho odohrá Slovan zápasy proti ruským klubom Rubin Kazaň a Spartak Moskva a tiež si zmeria sily s víťazom Japonského ligového pohára Šonan Bellmare a nórskym Tromsö.

„Som veľmi šťastný, že som sa stal súčasťou najúspešnejšieho slovenského klubu. Prichádzam s ambíciou prispieť k naplneniu klubových cieľov a získať titul pri príležitosti našej storočnice,“ povedal 31-ročný futbalista.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Richárd Guzmics