Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Postup je blízko: Real Madrid strelil štyri góly Girone, dva z nich Sergio Ramos

Futbalisti Realu Madrid si vypracovali náskok 4:2 pred odvetou štvrťfinále Španielskeho kráľovského pohára s hráčmi Girony.

25.01.2019 06:58
Sergio Ramos Foto:
Sergio Ramos.
debata

Dva góly „pusiniek“ v domácom súboji strelil obranca a zároveň kapitán Sergio Ramos (jeden z pokutového kopu), po jednom góle pridali Lucas Vázquez a Karim Benzema. Za hostí skórovali honduraský útočník Anthony Lozano a rovnako kapitán Alex Granell z pokutového kopu.

Real Madrid má šancu prebojovať sa do semifinále Copa del Rey po piatich rokoch, v ostatných dvoch ročníkoch jeho hráči stroskotali práve vo štvrťfinálovej fáze. „Mám dobrú fázu v strieľaní gólov, ale nezáleží na tom, kto skóruje. Dôležité sú iba víťazstvá,“ vravel Sergio Ramos, ktorý v tejto sezóne už 13-krát rozvlnil sieť v súčte klubových a reprezentačných duelov.

„Máme za sebou dobrý prvý polčas tohto súboja, ale ešte nie je koniec. Videli sme, ako hráči Girony trikrát skórovali predtým proti Atléticu ako hostia. Určite to u nich nebude ľahké,“ doplnil Sergio Ramos.

Girona v osemfinále vyradila práve druhého madridského zástupcu Atlético po výsledkoch 1:1 (doma) a 3:3 (vonku). Jej hráči však naďalej ťahajú šnúru 9 zápasov bez víťazstva. „Keďže sme strelili u súpera dva góly, môžeme to premeniť na domácu výhodu,“ myslí si Alex Granell.

Vo štvrtkovom prvom zápase štvrťfinále Španielskeho kráľovského pohára remizovali futbalisti Espanyolu Barcelona na domácom trávniku Betisom Sevilla 1:1. Odvety sú na programe 30., resp. 31. januára.

Espanyol Barcelona – Betis Sevilla 1:1 (1:0)
Góly: 27. Iglesias – 81. Sanabria

Real Madrid – Girona 4:2 (2:1)
Góly: 18. Lucas Vázquez, 41. Sergio Ramos (z pok. kopu), 77. Sergio Ramos, 80. Benzema – 7. Lozano, 66. Granell (z pok. kopu)

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Sergio Ramos #Girona