Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Exreprezentant Demo bol nezvestný skoro dva týždne, našli ho v zahraničí

Niekdajší futbalista Igor Demo bol jedenásť dní nezvestný, v dôsledku čoho vyhlásili policajné pátranie na Slovensku, ale aj v Nemecku.

28.12.2018 18:24
Igor Demo Foto: ,
Igor Demo.
debata

Práve tam sa mal nachádzať aktuálne 43-ročný riaditeľ mládeže FC Nitra, ktorý sa mal ísť pozrieť na zápas I. bundesligy medzi Borussiou Mönchengladbach a Norimbergom. Na stretnutie však napokon nedorazil a jeho blízka rodina o ňom nevedela nič ani počas vianočných sviatkov.

Údajne sa mal niekto dvakrát pokúsiť použiť jeho bankomatovú kartu. Nemecká polícia ho napokon vypátrala vo štvrtok. „Bolo prijaté oznámenie o nezvestnosti uvedenej osoby. Operatívno-pátracou činnosťou bolo zistené miesto jeho pobytu,“ povedala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková pre portál mynitra.sme.sk. Demo sa má stále zdržiavať v zahraničí, jeho mobilný telefón je naďalej vypnutý.

Počas svojej futbalovej kariéry obliekal Demo dresy Nitry či Slovanu Bratislava. V zahraničí hrával bývalý stredopoliar aj za Borussiu Mönchengladbach či PSV Eindhoven. Najcennejší reprezentačný dres si obliekol dvadsaťštyrikrát a strelil štyri góly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Demo