Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Do Bardejova smeruje silný investor. Poliaci chcú potiahnuť klub medzi elitu

Futbalový východ je na tom biedne. Tradičné bašty Košice aj Prešov chýbajú v najvyššej súťaži, jediným zástupcom kraja sú Michalovce.

11.12.2018 09:04
Bardejov Foto:
Futbalový areál v Bardejove.
debata (4)

Do roka by sa to vraj mohlo zmeniť. Do Bardejova by totiž mohol čoskoro vstúpiť silný investor s najvyššími ambíciami. Jedná sa o poľskú farmaceutickú spoločnosť, ktorá na Šariši už niekoľkokrát jednala o vstupe do klubu.

„V súčasnosti už finalizujeme jeho vstup k nám, do konca roka by sa malo podariť všetko dotiahnuť. Ide o poľskú farmaceutickú spoločnosť. Aktuálne medzi obomi stranami prebiehajú veľmi konkrétne rozhovory, týkajúce sa zloženia hráčskeho kádra, zabezpečenia prípravy i celkového chodu klubu. Konkrétnejší zatiaľ nebudem, pretože sa stále pracuje na zladení mnohých detailov,“ naznačil ešte koncom novembra pre denník Korzár športový riaditeľ Partizána Bardejov Alexander Tyč.

„Ak sa nám podarí dospieť k finálnej dohode, potom budeme o tom podrobne informovať. Celá naša snaha smeruje k tomu, aby sme nadviazali na silné futbalové tradície v Bardejove, keď sa tu ešte hrala najvyššia súťaž,“ dodal.

O akých ambíciách vraví poľský investor?

„Majú záujem o to, že keď do nášho klubu vstúpia, behom roka by sa Partizán mal dostať do prvej ligy. Veď z regiónu sú tam len Michalovce,“ vyhlásil prezident klubu Stanislav Soroka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Partizán Bardejov