Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ultras Slovana šli na Kramáre. Kmotrík: Možno otvoria oči tým, čo ich kritizujú

Priaznivci futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava sa vydali do Národného onkologického centra na Kramároch, kde podporili detských pacientov.

06.12.2018 19:30
Slovan, ultras Foto:
Ultras Slovana Bratislava pred nemocnicou na Kramároch.
debata (1)

Členovia zoskupenia Ultras Slovan potešili deti mikulášskymi balíčkami a rozhodli sa, že takéto akcie budú organizovať na každoročnej báze.

„Potešila ma iniciatíva našich fanúšikov zo skupiny Ultras Slovan, ktorí sa prezentovali krásnym gestom a pomohli tým, ktorí to najviac potrebujú. Ukázali, že im nie sú ľahostajné osudy iných ľudí. Futbaloví fanúšikovia sú na Slovensku terčom často neoprávnenej kritiky, a možno aj týmto činom otvoria oči tým, ktorí ich neprávom kritizujú,“ vyhlásil viceprezident „belasých“ Ivan Kmotrík ml., ktorého citoval oficiálny web klubu.

"Naši priaznivci ukázali veľké srdce, keď vyčarovali úsmev na tvárach detí, ktoré bojujú s nepríjemnými ochoreniami. Za toto krásne gesto si zaslúžia veľké uznanie. Snáď si aj vďaka našim fanúšikom všetci vo vianočnom období pripomenieme, čo sú skutočné problémy a že zdravie je v živote človeka to najdôležitejši­e,“ dodal.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #futbaloví fanúšikovia