Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ostrihal sa a oholil, ale nepomohlo mu to. Zadržali prvého násilníka

V kauze napadnutia autobusu futbalistov Boca Juniors fanúšikmi konkurenčného klubu River Plate pred odvetným finálovým zápasom juhoamerického Pohára osloboditeľov oficiálne zadržali prvého nespratníka.

05.12.2018 11:40
River Plate, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia River Plate v obklopení polície. Odvetný zápas finále Pohára osloboditeľov sa po útoku na autobus s hráčmi Boca Juniors neodohral.
debata

Vďaka použitému videozáznamu sa z 31-ročného podozrivého stal zadržaný a zakrátko ho zrejme aj obžalujú. „Násilník si medzičasom ostrihal vlasy a oholil bradu, ale aj tak bol identifikovaný. Bude obžalovaný z úmyselného ublíženia na zdraví,“ píše sa v policajnej správe mužov zákona z Buenos Aires, cituje ju portál Sport1.de.

Fanúšikovia River Plate zaútočili kameňmi a kusmi dreva na mužstvo Boca Juniors počas cesty na Štadión Monumental, kde sa mal hrať odvetný finálový duel. Pri incidente sa zranilo niekoľko futbalistov Boca Juniors. V dôsledku tohto incidentu výkop pôvodne posunuli o hodinu a potom o dve hodiny a 15 minút. Napokon sa vôbec nehralo a vedenie súťaže rozhodlo o novom termíne 9. decembra a neutrálnom dejisku – Štadióne Santiaga Bernabéua v Madride.

Prvý finálový duel sa skončil remízou 2:2. Víťaz slávneho Copa Libertadores sa predstaví na blížiacich sa MS klubov FIFA v Spojených arabských emirátoch (12.-22. decembra). Európu bude zastupovať víťaz ostatných troch ročníkov Ligy majstrov Real Madrid.

debata chyba
Viac na túto tému: #River Plate #Boca Juniors #Copa Libertadores