Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pohárový šláger sa bude hrať na východe. Do treťoligových Košíc pocestuje Trnava

V sídle Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v Bratislave v utorok predpoludním vyžrebovali zloženie štvrťfinálových dvojíc slovenskej futbalovej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2018/2019.

27.11.2018 11:04
Slovnaft Cup, trofej Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Úradujúci slovenský šampión FC Spartak Trnava sa v dueli o semifinále predstaví na ihrisku treťoligového tímu FC Košice. Vo štvrťfinálovej fáze bude aj jedno meranie síl mužstiev z najvyššej súťaže, a to medzi FK Senica a FC Nitra. Vo zvyšných konfrontáciách sa druholigisti FK Poprad a MFK Skalica predstavia na ihriskách fortunaligistov MFK Zemplín Michalovce, resp. MŠK Žilina.

V tohtosezónnej edícii už neúčinkuje obhajca prvenstva ŠK Slovan Bratislava. „Belasí“ v 2. kole doplatili na neoprávnený štart Marina Ljubičiča (v tejto fáze súťaže už hral za Dunajskú Stredu, pozn.) a ich víťazstvo v Horných Orešanoch (2:0) sa napokon zmenilo na kontumačný triumf súpera (3:0).

Štvrťfinále sa hrá na jeden zápas v marci budúceho roka, v prípade nerozhodného výsledku po 90 minútach rozhodne o postupujúcom rozstrel z 11 m.

Výsledok utorňajšieho žrebu

  • FK Senica – FC Nitra
  • MFK Zemplín Michalovce – FK Poprad (II. liga)
  • MŠK Žilina – MFK Skalica (II. liga)
  • FC Košice (III. liga) – FC Spartak Trnava
debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Spartak Trnava #FC Košice #slovnaft cup 2018/2019