Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Pohroma pre PSG. Neymar i Mbappé utrpeli zranenia

Brazílsky futbalista Neymar Jr. sa zranil v prípravnom zápase medzi Brazíliou a Kamerunom, ktorý sa hral na štadióne v anglickom Milton Keynes.

20.11.2018 22:18
Britain Soccer Brazil Cameroon neymar Foto: ,
Zranený Neymar opúšťa ihrisko v úvode zápasu proti Kamerunu.
debata

Útočník Paríža St. Germain si podľa prvých správ natiahol zadný stehenný sval v momente, keď sa pokúšal o ďalekonosnú prihrávku z približne 25 metrov. Už v ôsmej minúte pritom musel opustiť ihrisko, na ktorom ho nahradil Richarlison. Ten v 45. minúte dostal „kanárikov“ do priebežného vedenia 1:0.

Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude musieť Neymar herne absentovať. Brazílsky doktor Rodrigo Lasmar v krátkom rozhovore pre TV Globo prezradil, že je náročné určiť rozsah zranenia. Podľa prvotných predpokladov by však Brazílčan nemal zasiahnuť do zápasu Ligy majstrov medzi PSG a Liverpoolom, ktorý sa odohrá 28. novembra.

Smolu mal aj Kylian Mbappé. Francúzsky útočník utrpel zranenie ramena v prvom polčase prípravného zápasu proti Uruguaju na Stade de France. Neymarov klubový spoluhráč z PSG si privodil zranenie po nepríjemnej kolízii s brankárom hostí Martinom Campanom.

Devätnásťročný majster sveta mal problémy s ramenom po páde na trávnik a v 36. minúte musel vystriedať.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Neymar #Kylian Mbappé