Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kokorina s Mamajevom obvinili z ublíženia na tele a chuligánstva

Dvoch ruských futbalistov, Alexandra Kokorina zo Zenitu Petrohrad a Pavla Mamajeva z FK Krasnodar , obvinili z chuligánstva po tom, čo boli obaja začiatkom tohto mesiaca zapojení do dvoch výtržností v Moskve.

19.10.2018 09:07
Kokorin Mamajev Foto:
Alexander Kokorin (vľavo) a Pavel Mamajev v drese ruskej reprezentácie.
debata

Obaja hráči boli obvinení po bitkách v hoteli a kaviarni. Pri násilných incidentoch sa zranili tri osoby, polícia ich zadržala 11. októbra. Kokorin a Mamajev čelia trestu odňatia slobody až na päť rokov. Kokorin odohral za Rusko 48 zápasov, Mamajev doteraz nastúpil v 15 dueloch.

Kokorin a Mamajev v pondelok 8. októbra v jednej z moskovských kaviarní zaútočili na vedúceho odboru automobilového a železničného inžinierstva ministerstva priemyslu a obchodu Denisa Paka.

Podľa personálu bola dvojica hráčov spolu so svojimi priateľmi príliš hlučná a štátny úradník ich na to upozornil. Futbalisti reagovali verbálnymi útokmi zameranými na Pakov čínsky pôvod. Následne doňho hádzali stoličky a muža udierali päsťami do tváre.

Kamaráti ruských futbalistov sa snažili situáciu vyriešiť tým, že chceli od zamestnancov kaviarne odkúpiť záznam, ktorý zachytáva Kokorina s Mamajevom pri incidente s Pakom. Video napokon smerovalo do rúk orgánov činných v trestnom konaní a médiám.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Kokorin #Pavel Mamajev