Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maradona radí Messimu, aby skončil v reprezentácii. Jeho tanec v šatni je hitom

Legendárny argentínsky futbalista Diego Maradona radí svojmu nemenej slávnemu krajanovi Lionelovi Messimu, aby sa už do reprezentácie nevracal.

02.10.2018 07:05
Diego Maradona Foto: ,
Diego Maradona.
debata

Päťnásobný najlepší futbalista sveta naposledy za národný tím nastúpil na majstrovstvách sveta v Rusku, kde Argentínčania vypadli v osemfinále. Následne vynechal septembrové prípravné duely, podľa médií požiadal zväz, aby dostal voľno do konca roka.

„Všetko v argentínskom futbale je Messiho chyba, dokonca aj prehra výberu do 15 rokov. Je najvyšší čas dať mu pokoj a pokúsiť sa nájsť niekoho iného, kto by prevzal zodpovednosť,“ povedal Maradona pre denník Clarin.

„Argentínska reprezentácia ma už veľmi nezaujíma. Rovnako ako ostatní som stratil nadšenie,“ dodal päťdesiatsedemročný Maradona, ktorý trénuje mexický druholigový tím Dorados.

Jeho zverenci majú po deviatich zápasoch deväť bodov, v 15-člennej tabuľke sú deviati. Ostatné domáce víťazstvo nad Leones Negros, o ktorom rozhodli v nadstavenom čase oslávil tréner v šatni tancom, ktorý zverejnili viaceré stránky.

V roku 1986 doviedol ako kapitán Argentínu k titulu majstrov sveta, na MS 2010 s ňou ako tréner vypadol vo štvrťfinále.

debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Maradona #argentínski futbalisti