Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Amatéri

Pre Slovan Bratislava to mala byť zlomová sezóna. Najprv úspech v pohárovej Európe, potom sťahovanie na nový štadión a na záver zisk cenného double. Tak sa to patrí, keď najslávnejší futbalový klub na Slovensku oslavuje okrúhlu storočnicu.

30.08.2018 23:22
Slovan, Rapid Foto: ,
Ilustračné foto
debata (6)

Je koniec augusta a polovica belasých cieľov je fuč.

Ten európsky im ťažko vyčítať – Rapid Viedeň totiž nie je žiadny mľandravý klub. Naopak, má väčšie (aj finančné) možnosti, ako jeho slovenský súper…

To, čo predviedol 16-násobný majster v 2. kole Slovenského pohára, sa už ale pochopiť nedá. Postaviť hráča v rozpore s futbalovými normami, je pre klub, akým je Slovan, neodpustiteľné.

Ak by v stredu podobné faux-pas vyparatili piatoligové Horné Orešany, nebolo by o čom. V mužstvách, kde obyčajne jeden človek kosí trávnik, perie dresy a vyberá dobrovoľné vstupné, sa môže stať čokoľvek. Aj to, že na trávnik vletí hráč, ktorý tam nemá čo hľadať.

V Slovane je to však inak. Bohatý majiteľ investuje okrem hráčov aj do funkcionárskeho zázemia. Aby v klube, ktorý chce byť európsky, všetko klapalo.

Namiesto toho si však zodpovední babrácky klepli po prstoch.

„ŠK Slovan Bratislava je pripravený niesť dôsledky za toto fatálne zlyhanie. Takáto chyba sa na tejto úrovni jednoducho nesmie stať,“ zaznelo z klubu.

Keď sa mužstvu nedarí, spravidla nasleduje vietor v kabíne. Na Pasienkoch nič nové, deje sa tak už niekoľko rokov.

Pohárové fiasko by tentoraz malo zatriasť kanceláriou. Lebo Slovan sa z Horných Orešian vrátil so statusom – amatérsky.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #slovnaft cup 2018/2019