Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real pečie ďalšiu prestupovú bombu. Do Madridu má namierené Hazard

Kapitán belgickej futbalovej reprezentácie na nedávno skončených XXI. majstrovstvách sveta v Rusku Eden Hazard pravdepodobne odíde z anglického klubu FC Chelsea. Podľa francúzskych médií sa už ústne dohodol s funkcionármi Realu Madrid.

18.07.2018 08:04
Eden Hazard Foto: ,
Eden Hazard.
debata

Hazard v Rusku priviedol „červených diablov“ k historickému 3. miestu. Po sobotňajšom víťazstve nad Anglickom (2:0) jasne naznačil, že má v úmysle ukončiť pôsobenie na Stamford Bridge. „Mám za sebou šesť rokov v Londýne a teraz aj skvelé majstrovstvá sveta. Možno už nastal čas skúsiť aj niečo iné,“ povedal Eden Hazard.

„Konečné rozhodnutie však nie je na mne, ale na Chelsea. Pôjdem teraz na dovolenku a potom uvidím, čo sa stane. Moje meno ste už spojili azda so všetkými klubmi. Budúci týždeň to bude možno Bayern Mníchov, ale viete aká je moja priorita, nik iný ako Real,“ povedal 27-ročný krídelník.

Možno aj krajan Courtois

Po Hazardovi však začali médiá spájať s Realom Madrid aj jeho tímového kolegu z bronzového tímu Thibauta Courtoisa. Podľa francúzskeho RMC Sport sa 26-ročný najlepší brankár svetového šampionátu v Rusku ocitne v Reale za 35 miliónov eur. Zmluva by mala znieť na 4 roky.

Courtois bol od roku 2011 pod zmluvou s londýnskou Chelsea, ale do roku 2014 bol zapožičaný do Atlética Madrid. Ďalšie štyri sezóny odchytal v Chelsea a v najvyššej anglickej súťaži si pripísal 16 zápasov s čistým kontom a získal aj ocenenie Zlatá rukavica. V Reale Madrid by sa mal stať nástupcom Kostaričana Keylora Navasa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Eden Hazard