Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slovan napokon v Prahe proti Slavii, v rovnaký deň si zahrá aj proti Petrohradu

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa predsa stretne s českou Slaviou Praha. Obidva tímy odohrajú v metropole Česka prípravný zápas namiesto Česko-slovenského superpohára.

22.06.2018 17:10
ševela Slovan Ružomberok BAX Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela.
debata (1)

Ten sa mal uskutočniť v piatok 29. júna v Bratislave, mestská časť Nové Mesto však po konzultácii s Policajným zborom SR podujatie z bezpečnostných dôvodov zrušila. „Federálna“ konfrontácia sa uskutoční v rovnaký deň od 18.30 h na štadióne Slavie v Eden Aréne.

„Napriek tomu, že zápas oficiálne ponesie prípravný charakter, budeme ho vnímať ako neoficiálny Česko-slovenský superpohár a pristúpime k nemu s plnou vážnosťou. Je výborné, že napokon vyhral futbal a vďaka vôli oboch klubov si zmeriame sily s naším tradičným federálnym rivalom,“ uviedol na oficiálnom webe „belasých“ viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

"Po dvadsiatich piatich rokoch sa opäť predstavíme v Edene, čo vnímame ako veľkú prestíž. Rád by som sa poďakoval vedeniu Slavie Praha na čele s pánom Tvrdíkom za ústretovosť a ochotu, ktorú prejavili pri organizácii tohto prípravného zápasu,“ dodal.

Slovan Bratislava 29. júna nastúpi aj na iný prípravný duel so Zenitom Petrohrad v rakúskom Salzburgu (15.00 h). „Belasí“ situáciu vyriešili rozdelením A-mužstva na dve časti, jedna si zmeria sily s ruským tímom na neutrálnej pôde, druhá sa predstaví v Prahe proti Slavii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #ŠK Slovan Bratislava #česko-slovenský Superpohár