Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rangers na Škrtela nemajú. Slovenský obranca sa možno tiež poberie do Číny

Zdá sa, že prestup slovenského futbalistu Martina Škrtela do Glasgowa Rangers nie je tak horúci, ako sa spočiatku zdalo.

23.05.2018 10:42
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Problémom by mali byť peniaze. Túto informáciu potvrdil pre TV Markíza agent skúseného stopéra Karol Csontó.

„Rangers má o Maťa záujem, osobne som so Stevenom Gerrardom hovoril o tejto možnosti. Pri každom transfere je ale prvoradé, či hráča pustia, následne sa riešia finančné záležitosti. V tomto prípade to neprichádza do úvahy. Martin Gerrardovi úprimne povedal, že by bolo pre neho cťou hrať pod jeho vedením nejaké tri roky. Momentálne sú ale komplexné finančné záležitosti od seba strašne ďaleko, aby sme mohli nájsť nejaký kompromis,“ prezradil Csontó.

Fenerbahçe Rangers'ın Martin Skrtel için yaptığı 3,5 milyon eurolul teklifi kabul etti. (The Sun) #skrtel #fenerbahceliyiz pic.twitter.com/6DpzeT6hjN

— Trans.Futbol (@AKfutboll) 22. mája 2018

Peniaze budú vo finančne podvýživenom glasgowskom klube problém, jeho možnosti sa totiž nedajú s Fenerbahce absolútne porovnať. Ak teda Škrtel niekam prestúpi, škótska liga to zrejme nebude.

„Jedinou možnosťou je, aby Martin odišiel na taký trh, ako je Čína alebo americká MLS. Ak to bude pre neho zaujímavé. Ak nie, tak zostane vo Fenerbahce,“ dodal Csontó.

Do Číny po sezóne možno zamieri aj Marek Hamšík. Slovenský reprezentant už požiadal o uvoľnenie z SSC Neapol. Záujem o jeho služby tam vraj majú tri kluby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Fenerbahce Istanbul #Glasgow Rangers