Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kmotrík cez prestávku finále vstúpil do šatne rozhodcov. Čo tam robil?

Na Facebooku sa objavilo video z útrob trnavského štadióna z polčasu utorňajšieho finále Slovenského pohára - Slovnaft Cupu (Slovan v ňom obhájil prvenstvo po víťazstve nad Ružomberkom 3:1). Viceprezident bratislavského klubu Ivan Kmotrík ml. v zázname vstupuje do šatne rozhodcov. Na oficiálnej stránke Slovana zakrátko vyšlo stanovisko Kmotríka ml.

03.05.2018 15:03
Ivan Kmotrík, Slovan, Ružomberok Foto: ,
Viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. pri hráčoch počas prerušenia finále Slovnaft Cupu s Ružomberkom.
debata (5)

„Počas prvého polčasu sme mali indície, že v našom sektore rastie napätie medzi fanúšikmi a bezpečnostnou službou a že môže prísť k problému. Ako zástupca klubu som mal akreditáciu, ktorá mi umožňovala aj vstup na ihrisko, no samozrejme, bez povolenia rozhodcov som naň nemohol vstúpiť počas hry. Preto som bol hlavného rozhodcu požiadať o to, aby mi v prípade, že v našom sektore nastane problém, umožnil vstup na ihrisko a k fanúšikom.

Informoval som ho, že v prípade prerušenia zápasu, čo sa bohužiaľ skutočne udialo, urobím všetko pre to, aby som fanúšikov upokojil. Rozhodcom som podal túto informáciu, oni mi odsúhlasili, že v prípade prerušenia zápasu môžem vstúpiť na hraciu plochu a upokojiť fanúšikov. Následne som kabínu opustil a odišiel som na hraciu plochu, kde som nášmu ženskému družstvu pogratuloval k zisku Slovenského pohára,“ cituje skslovan.com Kmotríka ml.

Slovan sa opäť teší z triumfu v Slovenskom pohári Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Lopta a trofej pre víťaza pred finálovým...

Tomu sa – podobne ako kapitánovi Borisovi Sekuličovi či útočníkovi Róbertovi Vittekovi – nepodarilo upokojiť situáciu v sektore fanúšikov Slovana, ktorých po opakovanom používaní pyrotechniky vyviedli 20 minút pred koncom zo štadióna. Hráči oslávili obhajobu pohára bez nich.

Dejiskom rozhodujúceho duelu o triumf v národnom pohári bol Štadión Antona Malatinského. „Klub FC Spartak Trnava nemal s finálovým zápasom Slovan Bratislava – Ružomberok nič spoločné. Neorganizoval ho, neprenajímal štadión, a preto chce každého požiadať, aby nespájal Spartak s čímkoľvek, týkajúcim sa pohára. Klub z toho zápasu vôbec nič nezaujíma, dokonca nikto z manažmentu klubu sa na finále ani nezúčastnil. So všetkým sa treba obracať na organizátora, a to Slovenský futbalový zväz,“ uvádza sa na Facebooku trnavského klubu.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Kmotrík mladší