Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Postup do finále by bol senzáciou, tvrdí El Maestro

Trnavskí futbalisti ešte zatiaľ nič nevyhrali, ale majú to pred finišom sezóny dobre rozohrané.

05.04.2018 16:09
Marvin Egho, Slovan, Spartak Foto: ,
Útočník Spartaka Trnava Marvin Egho strieľa vyrovnávajúci gól do siete Slovana v prvom semifinále Slovnaft Cupu.
debata

Reálne kandidujú na dve najcennejšie trofeje. V lige majú na čele tabuľky stále komfortný, sedembodový náskok pred Slovanom, v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe urobili krok do finále. Uskutoční sa na ich štadióne Antona Malatinského už o necelý mesiac (1. mája).

Trnavčania na pôde Slovana remizovali 1:1. O dva týždne ho privítajú doma a pred odvetou sú o niečo v lepšej pozícii. „Náš postup do finále by bol senzáciou,“ tvrdí napriek tomu trnavský tréner Nestor El Maestro.

Priznal, že výhru na Pasienkoch neočakával, len v ňu mohol dúfať. Ocenil výkon svojho mužstva najmä po prestávke a aj strelený gól do Šullovej siete. „Stále je to však len polčas semifinále, netreba o tom veľa hovoriť. Remíza je zaslúžená a teraz máme možno nejakú malú šancu postúpiť do finále,“ pokračoval El Maestro.

Z kapitánov Borisov bol spokojnejší trnavský. „Viedli sme 1:0 a škoda, že sme dostali gól, to sme nechceli. Sme nespokojní najmä s druhým polčasom. To však nič nemení na tom, že v odvete budeme chcieť vyhrať a postúpiť do finále,“ vravel slovanista Boris Sekulič.

„Pohárová matematika je jasná, dobre, že sme strelili gól na ihrisku súpera, to je vždy v pohári dôležité. Výsledok z prvého stretnutia beriem, máme to dobre rozbehnuté,“ reagoval Trnavčan Boris Godál.

Slovanisti začali zápas dobre, ujali sa vedenia už v 10. minúte, keď bol úspešným strelcom Čavrič. Deväť minút pred koncom však vybavil remízu tradičný trnavský strelec Egho. Slovanistický kouč Martin Ševela nebol spokojný predovšetkým s tým, že jeho zverenci v závere inkasovali.

„Prvý polčas sme podali solídny výkon, druhý sme si o gól koledovali a aj sme ho napokon dostali. Súper po prestávke zvýšil aktivitu a bol bojovnejší. To nám robilo problém.“ Ani on však pred trnavskou odvetou vôbec neskladá zbrane. „Všetko je teraz otvorené,“ domnieva sa slovanistický kouč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Nestor El Maestro #Slovnaft Cup 2017/2018