Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlatanwood! Ibrahimovič prestupuje, v L.A. sa uviedol veľkým inzerátom

Švédsky futbalový internacionál Zlatan Ibrahimovič prestupuje z Manchestru United do Los Angeles Galaxy. Hráč o tom informoval neobyčajnou formou, keď svoj príchod do klubu Major Soccer League oznámil celostránkovým inzerátom v piatkovom vydaní novín Los Angeles Times.

23.03.2018 15:16
debata

„Milý Los Angeles, rado sa stalo,“ nadpísal v hlavičke inzerátu 36-ročný futbalista, dolu pridal svoj podpis a logo klubu. Informovali o tom viaceré médiá, medzi nimi portál bbc.com.

Zmluvne sa zaviaže klubu do konca sezóny MLS v roku 2019. Manchester United vo štvrtok informoval, že je pripravený predčasne ukončiť spoluprácu s Ibrahimovičom, ktorý mal v klube platnú zmluvu do leta.

Ibrahimovič strelil za Manchester United v 53 zápasoch 29 gólov, vyhral s ním Európsku ligu i Ligový pohár po príchode do klubu v júli 2016 z Paríža Saint-Germain. Od apríla minulého roka si však pre zranenie zahral iba v siedmich dueloch.

Dnsldbdpsbso. @iamzlatanibrahimovic #zlatan #ibrahimovic

Príspevok, ktorý zdieľa Her Zaman Futbol (@her_zaman_futboll),

„Je čas prestúpiť po dvoch fantastických sezónach v United. Aj skvelé veci sa raz skončia. Ďakujem klubu, fanúšikom, tímu, trénerovi, realizačnému tímu a každému, kto bol súčasťou tejto časti mojej histórie,“ napísal hráč ešte vo štvrtok na sociálnej sieti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Zlatan Ibrahimovič #Los Angeles Galaxy