Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Micheľ o PAOK: V Grécku sú sily, ktoré nechcú, aby sme vyhrali titul

Slovensko má v gréckom futbalovom klube PAOK Solún hneď dvojnásobné zastúpenie. Okrem Róberta Maka tam je aj Ľuboš Micheľ. Bývalý elitný rozhodca tam pôsobí ako technický riaditeľ.

14.03.2018 21:14
Ľuboš Micheľ Foto: ,
Ľuboš Micheľ.
debata

V rozhovore pre portál sport24.sk zareagoval aj na víkendové udalosti, ktoré obleteli celý svet. Ten totiž mohol sledovať prezidenta solúnského tímu Ivana Savvidisa, ako s pištoľou za opaskom kráčal za hlavným arbitrom duelu proti AEK Atény. Rozbuškou bola situácia, po ktorej rozhodca neuznal Micheľovmu klubu gól.

„Prezident klubu zišiel dole, aby bol k dispozícii v prípade výtržností. On je jediná osoba, ktorú fanúšikovia rešpektujú,“ povedal rodák zo Stropkova, ktorý v Grécku pôsobí už šesť rokov.

To, že jeho nadriadený nosí so sebou zbraň, je vraj v tejto krajine bežné. „Ľudia jeho rangu, teda veľkí biznismeni, majú zbrane v legálnej držbe. Nie na útok, ale na vlastnú obranu,“ vysvetlil Micheľ.

Ten má na pomery v gréckom futbale ťažké srdce. Podľa neho nemajú čisté svedomie ani rozhodcovia. „Ak by všetky stretnutia gréckej ligy rozhodovali nezávislí medzinárodní rozhodcovia, PAOK by bol minimálne v 10-bodovom trháku. Bohužiaľ, existujú tu sily, ktoré nechcú vidieť PAOK majstrom Grécka,“ poznamenal.

debata chyba
Viac na túto tému: #PAOK Solún #Ľuboš Micheľ