Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Queiroz: Messimu by mali zakázať hrať - kým nedokážu, že je človek

Portugalský tréner Carlos Queiroz pôsobí od roku 2011 na lavičke iránskej futbalovej reprezentácie. Jeho zverenci sa v skupinovej fáze MS 2018 stretnú aj s Portugalčanmi, ktorých Queiroz viedol v rokoch 2008 - 2010. Čaká ho súboj so slávnym krajanom Cristianom Ronaldom, ktorého veľmi dobre pozná.

01.03.2018 07:44
Carlos Queiroz Foto: ,
Carlos Queiroz na snímke z júna minulého roka oslavuje postup iránskych futbalistov na MS 2018. Na svetový šampionát dostal štvrtý tím.
debata

„Odkedy sme s Ronaldom naposledy spolupracovali, veľa sa toho zmenilo. Aj v mojom tíme sú Ronaldovia, sústreďujem sa na prácu s nimi a dohliadam na nich, aby sa postarali o úspech,“ povedal bývalý tréner Realu Madrid.

V rozhovore pre FIFA.com vychválil argentínsku superhviezdu Lionela Messiho. „Je to génius. Nerád prehrávam, ale keď nám na MS v roku 2014 strelil v nadstavenom čase gól, nebol som až taký sklamaný. Messi sa totiž postaral o magický moment a tie sú vo futbale veľmi dôležité. Vďaka nim je tento šport taký populárny. Messi nie je z tohto sveta, dokáže neuveriteľné veci. FIFA by mu nemala dovoliť hrať, kým nedokáže, že je človek,“ vtipkoval 64-ročný Portugalčan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Carlos Queiroz